MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2019

První vlaštovka ze školky v přírodě

20. 05. 2019

Milé maminky a tatínkové,

posíláme vám první pozdrav z Bedřichova. Cesta ubíhala krásně, děti byly moc hodné a dobře se nám jelo. Cestou se nikomu neudělalo špatně, takže jsme dojely v pořádku.

Po příjezdu jsme se nasvačili a šli ubytovat. Tímto bychom chtěli poděkovat všem rodičům za pomoc při nakládání zavazadel do autobusu, která nám tady trošku chyběla, vzhledem k třetímu patru ve kterém bydlíme.

K obědu jsme si pochutnali na Kulajdě a Boloňských špagetách. Chviličku jsme si odpočinuli a vydali se na procházku do okolí. Co vám bude povídat, krásná příroda, sluníčko, obloha plná modrých mráčků. Z krátké procházky byla nakonec delší tůra (7 km), která se všem líbila. Cestou se zpívalo, sbíralo se kvítí, povídalo, kochalo se přírodou.

Ke svačince byl chléb se sýrem a zeleninovou oblohou. Mezitím nám přišla první pošta s úkolem. Vyzvedli jsme si cestovní pasy, abychom se mohli vydat na cestu kolem světa.  Vyplnili jsme cestovní doklady a šli se navečeřet (borůvkové kynuté knedlík s tvarohem a šlehačkou)

Přečetli jsme si pohádku, vykoupali a hupsli do postýlek.

Děti jsou moc hodné a šikovné, nikdo nepláče.

Teď už všechny děti krásně spinkají, unavené z mnoha vjemů a zážitků, i vám přejeme krásný pohodový večer.

Nashledanou zítra:-)

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě První vlaštovka ze školky v přírodě