MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2019

Druhá vlaštovka ze školky v přírodě

21. 05. 2019

Milé maminky a tatínkové, posíláme vám další zprávy ze školy v přírodě. Druhý den začal opravdu brzo ráno, ještě za tmy. Jak se říká “Ranní ptáče dál doskáče“. Naše ptáčata skákala již ve čtvrt na šest a tak jsme nasadili pomalé tempo.

Zvládli ranní hygienu, oblékli se a vyrazili na snídani (bohatý raut – šunka, sýry, džem, vánočka, zelenina, ovoce, čerstvé pečivo, různé druhy müsli s čerstvým pečivem).

Po snídani jsme se vydali do Izraele za otcem Abrahamem a navštívili koňské dostihy. Protože bylo krásně, sluníčko svítilo, vybaveni svačinkami jsme vyrazili na nedaleké hřiště, kde jsme strávili pohodové dopoledne (fotbal, kuželky, prolézačky, kolotoč).

K obědu jsme si pochutnali na čočkové polévce a francouzských bramborách, při kterém jsme drželi palce našim hokejistům. Po odpoledním odpočinku jsme chtěli vyrazit na cesty, ale déšť nám překazil plány. Tudíž jsme skončili v herně se zvířátky z celého světa.

Nakonec se počasí umoudřilo a my mohli navštívit další zábavné hřiště pod Maliníkem. Po večeři (rizoto) jsme si doplnili vízum ke státu, které jsme navštívili. Společně si v herničce přečetli pohádku a pak už maraton sprcha, zuby, postýlka.

Těšíme se, co nám přinese další den. Večer vám o tom podáme další zprávu.

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě Druhá vlaštovka ze školky v přírodě