MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2019

Třetí vlaštovka ze školky v přírodě

22. 05. 2019

Milé maminky a tatínkové, všichni jsme v pořádku a pobyt si moc užíváme.

Dnešní den byl poněkud deštivý, ale nám to náladu nepokazilo.

Ráno jsme vstávali, umyli se, nasnídali (stejné dobroty, jako včera) a po vtipné rozcvičce se začali chystat na dnešní karneval. Každý si vyrobil krásnou masku, které se skutečně povedli – však doma uvidíte.

Dopoledne uteklo jako voda a hurá na oběd (hovězí polévka, kuře na paprice s knedlíkem).

Po odpočinku jsme se vyřádili při zajímavých hrách a neodpustili si krátkou procházku na čerstvém vzduchu samozřejmě v pláštěnkách a holinkách.

K večeři jsme měli zajímavou kombinaci (těstovin s dušenou mrkví a vepřovým masem) a konečně mohl začít náš dlouho očekávaný (brazilský) karneval. Převlékli jsme se do masek, nasadili škrabošky a v rytmu samby jsme rozvlnili svá těla. Určitě byste nepoznávali odvahu svých dětí při taneční soutěži.

Moc děkujeme všem rodičům za dobrůtky, kterými jste nás vybavili. Báječný večer utekl jako voda a po odměňování jsme spěchali do spršky, na pohádku a šupky hupky na kutě.

Naši andílci už spinkají a my vám přejeme krásnou dobrou noc:-)

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě Třetí vlaštovka ze školky v přírodě