MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2019

Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě

23. 05. 2019

Milé maminky a tatínkové,

budíček nám začal mezi 5 a 6 hodinou. Opět ranní rituál a hurá na rautík na snídani. Po snídani jsme zvládli zápis do cestovních pasů a vydali se na procházku, která skončila nečekaně exkurzí stanice horské služby.  K obědu byla frankfurtská polévka, výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem. Po krátkém odpočinku nás úkoly dovedly ke kamenu Viklán, kde se ukrýval poklad.

Na večeři jsme se vraceli jen tak tak. Na talířku jsme měli přiravené nudle s mákem a paní kuchařka nám připravila velké překvapení v podobě zmrzliny. Po této mlsce, jsme se odebrali do zasedací místnosti a začala soutěž o nejlepšího zpěváka/zpěvačku. Každý si za odměnu mohl vylosovat lístek do tomboly a tím získal cenu. Nebudete věřit, zúčastnili se všichni účastníci zájezdu a výkony byly neskutečné (Tímto děkujeme všem rodičům za krásné ceny).

Vzhledem k nabitému programu jsme už nestihli večerní zápis do cestovního pasu, protože, jak určitě správně tušíte, nastalo velké balení. Děti i paní učitelky vynaložily velké úsilí, aby se do zavazadel vešlo vše, co jsme si sem přivezly. Pak už jen rychlá hygiena, pohádka a nyní už všichni spinkají ve svých postýlkách a těší se na vás.

Bylo to moc prima. Zítra se na vás moc těšíme.

PS: Jak už jsme psali v “Aktualitách“ předpokládaný příjezd bude v 15:00 hodinu (Změna pátečního programu - návštěva zámku Sychrov).

 

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě Čtvrtá vlaštovka ze školky v přírodě