MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2017

Přespáníčko ve školce

Brány naší školy se otevřely v 18:00 hodin, kdy se děti s rodiči začali ubytovávat. Oproti předešlým rokům -  a hlavně vzhledem k velkému počtu děti, spinkal každý ve své třídě. Děti byly nadšené, většinou si hledaly místečko vedle svého nejbližšího kamaráda. Myslím, že se nám to vydařilo ke spokojenosti všech.

Poté jsme se s dětmi vydali na zahradu, kde začal připravený program. Jako první nás čekalo opékání vuřtíků a to pěkně po třídách a za sebou. Když jsme byli všichni řádně nasyceni, přišla na řadu stavba z dřevíčkové stavebnice, kterou nám zajistil hodný tatínek našeho Filípka Halašky. (Ještě jednou moc děkujeme). Celý večer měl vyvrcholit divadelním představením a následně  "Noční hrou".

Jenže počasí nám tak trochu nepřálo. Když bylo venku vše připravené, strhl se silný vítr a poté i bouřka. Stihlo se vše jen tak tak uklidit. Proto pohádku o Šípkové Růžence nám divadelní herci sehráli ve třídě Berušek. Tímto bychom chtěli mooooc poděkovat za krásný kulturní zážitek. Dětem se pohádka moc líbila. Kvůli počasí a posunutému času jsme byli nuceni naši noční hru přesunout na příští rok:(

Po krásném večeru nezbývalo nic jiného, než se přemístit do koupelen, kde jsme se umyli  a vyčistili zoubky a šup do postýlek, kde na nás čekalo ještě jedno překvapeníčko v podobě kouzelných, svítících náramků (od maminka Matouška Peřiny), jako ochrana před strašidly, bubáky a navození krásných, pohádkových snů. (Moc děkujeme:-)).

Nechybělo vyprávění pohádek a strašidelných příběhů a pak už jen "Dobrou noc". 

Ráno jsme si všichni pochutnali na výborných buchtách a koláčích, dobrotách.

Děkujeme všem maminkám a tatínkům za výbornou spolupráci, přichystání dobrůtek a "Podporu"!!!! 

Těšíme se další přespáníčko:-)

Celý kolektiv učitelek.