MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2021

S Beruškami za paní Zimou

22. 01. 2021

Ani v zimním a mrazivém počasí v naší mateřské škole nezahálíme. Užíváme si společně strávených chvil, chodíme ven, bobujeme, stavíme sněhuláky, hrajeme si se sněhem.

Tento týden jsme pokračovali v tématu "paní Zima kraluje". Rozhodli jsme se, že paní Zimě pomůžeme s výzdobou naší zahrádky. Zároveň se naskytla příležitost si vyzkoušet, co se stane s vodou, když mrzne. Vznikly nám moc hezké ozdoby s dobrotou i pro ptáčky. Posuďte sami, jak se nám povedly. 

Seznámili jsme s novou písničkou "Sněhové vločka" a básničkou "Sněhuláček panáček", kterého si každý vymodeloval. Nyní stojí tiše, stojí bos na okénku v naší šatně.

Ke konci týden došlo i na poslech hudební skladby: Léo Delibes - Sylvia - Pizzicato, kde jsme sladili rytmus s pohybem.

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou S Beruškami za paní Zimou