MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2021

Z pohádky do pohádky u Berušek

07. 02. 2021

Tento týden byl ve znamení oslav. Hned na začátku týdne jsme oslavili narozeniny a pak hned svátek našich kamarádek Editky a  Nelinky, kterým ještě jednou přejeme všechno nejlepší hlavně hodně zdravíčka.

Společně jsme navštívili pohádkovou říši, kde našim cílem bylo poznávání a prožívání světa pohádek, což se podařilo.

Seznámili jsme s pohádkou o Koblížkovi, která byla motivací pro ranní cvičení. Celou pohádku jsme se také pokusili zdramatizovat. Dětem si užívali svou první hru v kostýmech.

Seznámili jsme s písničkou o Koblížkovi a také jsme se společně podívali na bál, kde jedna princeznička poztrácela korále, které jsme se ji pokusili navléknout hned několikrát :-)

Byla to legrace a týden utekl, ani nevíme jak.

 

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek Z pohádky do pohádky u Berušek