MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2021

Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky

03. 03. 2021

Děti se tento týden zábavnou formou učily znát a pojmenovat lidské tělo a získaly spoustu dalších poznatků, které s tímto tématem souvisí.

Celým týdnem nás provázela pohádka " O otesánkovi" 

Děti se naučily novou písničku "Moje tělo" a také se modelovalo a koho jiného než Otesánka.

Během celého týdne se procvičovaly barvy. Děti se seznamovaly s geometrickými tvary a pojmy: před, za, vedle.... a nechybělo ani cvičení motivované naší pohádkou.

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky Učíme se znát své tělo s Otesánkem - Berušky