MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2022

Jak se oblékáme v Beruškách

24. 01. 2022

V tomto týdnu jsme si povídali o zimním oblečení. Hned v pondělí jsme si připomněli, jaké změny nám zima přinesla a jak moc se liší od léta. Jaké jsou rozdíly v ročním období LÉTO a ZIMA v oblékání. Rozdělili jsme si oblečení, které nosíme v létě, a které v zimě. Děti správně poznávaly, že šatičky nosíme v létě a naopak šála a rukavice patří k zimě.

Během celého týden jsme trénování oblékání. Starší zkoušeli zapnout i zip.

Proměnili jsme se v návrháře a modely. Vybírali oblečení, které se nám líbí. Vyzkoušeli si oblékání na rychlost a jak si oblečení hezky srovnat a dát do skříňky. Každý si upletl svůj vlastní svetr se vzorem, aby mu nebyla zima. (držení štětce, práce s temperou a tiskátka). 

Seznámili jsme se s pohádkou “O RUKAVIČCE“, která nás provázela při hrách po zbytek celého týdne. Hravou formou jsme procvičili počty, posloupnost děje, i barvičky. Všem se dramatizace pohádky natolik líbila, že jsme ji opakovaly třikrát.Zimní oblečení nechybělo ani při cvičení. Rukavice jsme využili při nové hře „Svetr, šála, rukavice venku strašná zima. Seznámili se s novou písničkou “Co si obléknu", která nás moc neoslovila - melodie byla obtížná. Za to velký ohlas měla písnička “Mrazík to jsem já a přicházím z ledové země“.

Holčičky nám za odměnu v rámci volného hraní samy připravily malou besídku (viz videogalerie).

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách Jak se oblékáme v Beruškách