MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2022

“Já a moje rodina” týden u Motýlků

14. 05. 2022

Celý týden jsme si ve třídě povídali o rodině a o svých nejmilejších. Malovali jsme obrázky, cvičili, zpívali, učili jsme se říkanku. Stihli jsme také společně balit a chystat se do školky v přírodě. 
Ve třídě máme velké šikulky a máme radost, jak jde dětem sebeobsluha a domácí práce.  

v úterý proběhlo fotografování třídy, skupinek i jednotlivců. Děkujeme za skvělou práci panu Petru Pavlíčkovi a těšíme se na hotová díla. 

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

“Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků “Já a moje rodina” týden u Motýlků