MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2022

Včeličky - NA LOUCE

29. 05. 2022

U Včeliček to celý týden žilo jako na louce. Poznávali jsme hmyz podle obrázků na interaktivní tabuli a také shlédli detailní záběry v dokumentu o hmyzu. V úterý jsme se vydali do knihovny na besedu s panem včelařem, kde jsme se nejen dozvěděli mnoho zajímavostí ze života včel, ale také vyzkoušeli včelařovu kuklu a ochutnali med. Při cvičení jsme sbírali a počítali "pylová zrníčka z květinek" . V rámci logopedické chvilky jsme si protáhli jazýčky s oblíbenými burizonky.

Velký úspěch měly hry s padákem, který jsme využili k procvičení spolupráce a pozornosti. Děti byly moc šikovné a tak si za odměnu mohly vyzkoušet "padákovou sukni" :o) .

Venku na zahradě jsme pozorovali hmyzí kamarády a některé z nich jsme důkladně ze všech stran prozkoumali pod mikroskopem. 

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE Včeličky - NA LOUCE