MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2022

Pomáháme zvířátkům

03. 06. 2022

První červnový týden se ve třídě motýlků slavilo, hrálo na školu, ,,piknikovalo", povídalo o zvířátkách,...... opět jsme si všichni užili týden plný různorodých aktivit.

V pondělí si děti hráli na zologickou zahradu, cvičili s padákem, počítaly a modelovaly zvířata z modelíny.

V úterý se učili novou básničku ,,Skřítek a zvířátka" a zkusily si být na malou chvíli školáky v ZŠ Komenského.

Středa se nesla v duchu oslav - děti slavily svůj svátek a zároveň svátek kamarádky Laury. Část oslav se konala pod Vodárenskou věží, kde byl pro děti připraven program v podobě čtení pohádek a zpěvu písní, druhá část se odehrávala na zahradě MŠ.

Ve zbývající části týdne si děti mimo jiné zkusily, jaké to je mít publikum a recitovat báseň nebo zpívat písničku. Všechny děti se navzájem podporovaly a odměňovaly potleskem.

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům Pomáháme zvířátkům