MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2023

Svátek tří králů v Beruškách

06. 01. 2023

Každý rok v naší MŠ dodržujeme různé svátky a tradice. Tento týden nebyl výjimkou, protože jsme oslavili svátek Tří králů.

Berušky už znají příběh o třech králích, umí o nich písničku, básničku a dokonce si na krále i několikrát zahrály. Vymalovaly si omalovánku, vyrobily korunu, procvičily počítání i barvy, učily jsme se skládat puzzle a vyzkoušely si programovat náš vánoční dárek. Naučily se novou pohybovou hru na "Krále". Nechyběla ani různá motivovaná cvičení. (Na kometu, Cesta do betléma..).

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách Svátek tří králů v Beruškách