MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2016

Školka v přírodě 3. den

Ráno jsme si přispinkali do 7 hodin (konečně) :) :) :). Po důkladné ranní hygieně a účesech jsme si pochutnali na výborném pudinku, vánočce, šunce, sýru a zelině. Rozšifrovali jsme cíl výletu a domalovali si obrázek do deníčku (z pondělí).  Poté jsme vyrazili hezkou procházkou na autobus, který nás odvezl do Liberce - do ZOO. V ZOO jsme si bříška naplnili obědem dle dětských představ (kuřízek a hranolky, Jupík  a zmrzlinka) a vydali se na obhlídku zvířátek.  Po obědě nás na chviličku zastihla krátká přeháňka,  takže šupky do pláštěnek. Po chviličce si z nás sluníčko udělalo legraci a vrátilo nás z pláštěnek ven.

Pří výkladu paní učitelky Lucky byli takový vtipálci a odpovídali stylem, zeptej se proč a odpověz si sám. :) :) :) 

Malá ukázka......

Lucka: „Kolik má ta antilopa nohou?"

Děti: „4“

Lucka: „Kolik má ta antilopa rohů?“

Děti: „ 2“

Lucka: „Kolik má ta antilopa očí?“

Děti: „2“

Děti: „ A kolik má ta antilopa ocasů?  - jeden :))))“

Prostě jsme se všichni od srdce zasmáli a v dobré náladě pokračovali dál. A na závěr jsme se pokochali pohledem na kůníčky (Martin V. :)))) a vydali se k tramvajové zastávce.

Cesta netrvala dlouho a my jsme se brzo ocitli v krásné krajině Bedřichova.  Při návratu nás navštívila víla Izerína  a dětem rozdala poklad ve formě reflexních přívěšků na batůžek (DĚKUJEME RODIČŮM!!!). Na chaloupce nás přivítali správci výbornou večeří (nudičková polévka a svíčková s knedlíkem). Nezbývalo než si popovídat o zážitcích, které se dětem líbily. Zazpívali jsme si naší školkovskou písničku (Mravenčí paseka) a vydali se do postýlek.

Dětičky byly dnes asi opravdu unavené, protože poslední zvuky  se z pokojíčků ozývaly ve 20:45 hodin.

Heslo dnešního dne učitelek: "Já být unavená, já o tom ani nevědět:-)"

Posíláme pozdravy!!!