MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2017

Skřítkohraní

Dnes proběhlo v naší mateřské škole další odpoledne pro rodiče s dětmi. Tentokrát to bylo Skřítkohraní. I když předpověď nezněla příznivě, počasí nám nakonec vyšlo a to jsme moc rádi. Děti si měly za úkol přinést z domova svého skřítka Podzimníčka, kterého vyrobili společně s rodiči. To vám byla nádhera, přehlídka tolika krásných skřítků, kdy každý má své kouzlo, kde jeden skřítek je hezčí než druhý. Máme z toho velikou radost. Všem, kteří se tímto podíleli na krásné podzimní výzdobě naší školky děkujeme.

Po příchodu a umístění skřítka se děti pustily do plnění úkolů, kterých bylo po celé školní zahrádce připraveno celkem šest. Děti při plnění úkolů pomáhaly skřítkovi: Břízáčkovi, Bukáčkovi, Lípáčkovi, Platánkovi, Dubínkovi. V závěru pak na každého čekalo překvapení v podobě sladkého ocenění. Nikdo nepřišel zkrátka.

Dobrá nálada ovládla toto příjemné odpoledne. Děkujeme všem rodičům i dětem za účast a těšíme se na další společné odpoledne s vámi.

Nyní s námi můžete nahlédnout do světa skřítků Podzimníčků, ježků Bodlináčků nebo podzimních strašidýlek. Ať se vám fotografie líbí stejně jako nám.