MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2019

Pátá vlaštovka ze školky v přírodě

25. 05. 2019

Milá maminko a tatínku,

tak jsme se probudili do dalšího rána. Spí se nám tu čím dál tím líp, protože dnes jsme vstávali až v půl osmé. Vůbec se nám z pelíšků nechtělo. Ale zvědavost, jestli snídaně bude opět tak dobrá jako předešlé dny, byla tak velká, že jsme se rychle oblékli, umyli a vydali se na snídani. Každý už asi věděl, co si dnes dá. A opravdu, opět se nám naskytl pohled na stůl plný dobrot. Moc jsme si pochutnali - dnes už naposled:)

Když jsme se nasnídali, šli jsme vše dobalit a poté se sešli v herně, abychom se rozloučili s milým personálem hotelu a zhodnotili vše, co jsme na ŠVP prožili (co se nám líbilo, nelíbilo, co nás bavilo nebo nebavilo, ..).

Nakonec se odměňovalo. Na každého čekala zasloužená odměna v podobě medaile, diplomu, dobrůtky.

Pak už hurá nasedat do autobusu s mezizastávkou na zámku Sychrov, který stál opravdu za to! Zámkem nás provedla milá princeznička, od které jsme se dozvěděli spousty zajímavých věcí. V královských zahradách se proběhli, a protože nám vyhládlo, naobědvali jsme se v místní restauraci (kuřecí řízek s bramborem)a hurá domů!

Už jsme se nemohli dočkat.

Za nás všechny to byla báječná parta dětí, se kterou jsme užili spousty legrace a na kterou budeme ještě dlouho vzpomínat:-) 


PS: Vzhledem k velmi špatném signálu na chatě se nám v době školky v př. nepodařilo nahrát všechny fotografie.

Nyní jsou všechny fotky k dispozici:-)

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě Pátá vlaštovka ze školky v přírodě