MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2019

Tajný výlet Berušky

06. 06. 2019

Ve středu 5. 6. 2011 jsme se školkou vydali autobusem na tajný výlet.

Nikdo netušil, kam se jede, ale všichni jsme byli napnutí, co nás čeká u cíle.

Cesta autobusem byla pohodová, když náš autobus zastavil na parkovišti u ZOO ve Dvoře Králové, některé děti poznaly, kde to jsme.

Nejprve jsme se posilnili houskou s máslem a jablíčkem a vydali se za zvířátky. Jako první jsme si prohlédli expozici nazvanou jedovatá Afrika a mořská akvária. Pak jsme zavítali i do několika pavilonků s ptáky. Před obědem jsme navštívili pavilon šelem, kde jsme měli štěstí a viděli krmení dravé zvěře.

Zajímavé pro nás bylo zvířátko okapi a štětkoun. Velice krásný byl i veliký hroch a také opice. Nemůžeme opomenout i 3 velké slony a spoustu kopytnatců.

Nakonec jsme si prohlédli žirafy, zebry, nosorožce, buvoly, veverky a další krásná zvířata.

Obědvali jsme ve velice pěkné restauraci „U Lemura“, kde jsme si pochutnali na hovězím vývaru a svíčkové s knedlíkem. K pití byla bezinková šťáva nebo voda s citronem. 

Prohlédli jsme si také pravou africkou vesničku a kousek od ní také posvačili (Horalka s jablíčkem).

Do školky jsme se všichni vraceli sice unaveni, ale plni krásných zážitků a dojmů z cesty a také s tím, že se do ZOO určitě rádi vrátíme:)

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky Tajný výlet Berušky