MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2019

Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků

20. 06. 2019

V letošním školním roce se již tradičně konala závěrečná akademie a rozloučení s předškoláky na zahradě v naší Mateřské škole Čtyřlístek. Celým odpoledne nás provázel Petr Pištěk (Petrpaslíkovo divadlo). Nejdříve se jednotlivá oddělení představila se svým tanečními vystoupením. Nálada byla výborná a děti si to náramně užily. 

Po vystoupení bylo pro děti připraveno divadélko s pohádkou o čertech. Nezapomnělo se ani na nejmenší - budoucí Berušky, které jsme mohli při této slavností příležitosti přivítat. Vyvrcholením celé akce bylo rozloučení s předškoláky na školáky. Smutné loučení, ale zároveň velice krásná slavnostní chvíle, kdy naše paní učitelky předávaly medaile, dárečky, knížky, ... Nakonec jsme se společně vyfotili a pak už nastala volná zábava.

Všichni se mohli občerstvit, a že bylo z čeho vybírat! (Grilovaný vuřtík, zmrzlina, šátečků, domácí nealko mojita... včetně dobrot od našich maminek, za které moc děkujeme.)

Společně s dětmi a jejich rodiči jsme strávili krásné odpoledne.

Děkujeme.

 
.
Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků Zahradní slavnost (akademie) s pasováním školáků