MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2019

Přespáníčko

21. 06. 2019

Ve čtvrtek, 20. června 2019, bylo v naší MŠ je dlouho do noci rušno. Co to? Že by školu ovládli noční duchové? A nebo skřítci záškolníci? Kdeže!

Ve škole probíhá akce "Přespáníčko."

Akce, na kterou se moc těší děti a o i paní učitelky, protože chtějí dětem dopřát trochu legrace a nočního dobrodružství před koncem školního roku.

Navzdory faktu, že to pro ně znamená noční bdění a starost o malé nocležníky, rády s dětmi vytáhnout po roce dřevíčka a těší se z obrovských staveb, které děti vyklouzlý během chviličky. Když začnou dřevíčka docházet, nevadí! Nevěřili byste, že i bourání může být velká zábava. Pro nikoho z dětí není problém stavbu zbořit. Většinou totiž postaví další a krásnější:-)

(Touto cestou bychom chtěli poděkovat tatínkovi Martinka Halašky)

A protože jsem se všichni před velkým stavěním posilnili výbornou pizzou, zbývalo se už jen umýt, pohádka na dobrou noc a sladké spaní!

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko Přespáníčko