MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2019

Divadelní představení pro rodiče

28. 09. 2019

Ve čtvrtek 26. 9. 2019 se brány naší mateřské školy otevřely netradičně v podvečer a pouze pro dospělé osazenstvo. Ve Čtyřlístku jsme totiž společně s divadelním souborem Hálek přichystali kulturní program pro všechny naše rodiče a personál. Nápad to byl vskutku skvělý. Paní učitelky měly chvíli času se blíže poznat a popovídat si s rodiči. Nechybělo ani malé občerstvení v podobě jednohubek, řízečků, obložených mís a svařáku. Celý večer pak korunovalo představení „Přednosta stanice“, které bylo nezapomenutelným zážitkem pro všechny přítomné, nejen publikum.

Tímto bychom chtěli celému souboru poděkovat. Ohlasy byly veliké a my už nyní přemýšlíme, jaký program si společně s rodiči připravíme příště. 

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče Divadelní představení pro rodiče