MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2020

Canisterapie v Beruškách

05. 02. 2020

Dnešní první canisterapie se v Beruškách moc líbila. Všichni byli do programu zapojeni, činnosti byly velmi zajímavé a tak si z dnešního dne odnášíme spoustu nových poznatků a zážitků.

Seznámili jsme se s veselými psími kamarádkami: Dinou a Miou.

Během návštěvy jsme se dozvěděli, co fenečky mají rády, jak je hladit a kdy ne! Co potřebují, jak vypadají jejich pomůcky a hračky (vodítko, náhubek, obojek....).

Pejskové nám na oplátku ukázali, co všechno umí a znají a my si s nimi mohli dokonce i zacvičit.  Společně jsme se naučili novou písničku "O pejskovi na procházce".  

Největší odměnou pro nás bylo to, že jsme si naše psí kamarádky mohli pohladit. Proč? Protože my víme, že na cizí pejsky nesmíme sahat a tady můžeme udělat výjimku.

 


Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách Canisterapie v Beruškách