MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2020

Vánoce už klepou na dveře u Berušek

17. 12. 2020

Všichni si užíváme krásnou vánoční atmosféru, v pondělí jsme zapálili už 3. adventní svíčku. Vyrábíme různé vánoční ozdoby a dárečky, povídáme si o zvycích a tradicích (hod střevíčkem, věštění z hrnečků,vánoční úklid....), povídáme si  o hlavním smyslu Vánoc a těšíme se, až za námi příjde Ježíšek.

Abychom věděli, kolik dní ještě zbývá do Štědrého dne, tak nezapomínáme každý den otevřít náš adventní kalendář s pohádky, které si čteme před spaním.

I když se nám zdá čekání na Vánoce dlouhé, dnes jsme se sami přesvědčili, že Vánoce jsou už opravdu blízko.

Dokonce už dnes nás ve školce navštívil Ježíšek. Od samého rána jsme měli ve školce sváteční atmosféru. Cvičili jsme, zpívali koledy a radovali se, že jsme všichni spolu.

Ježíšek určitě moc dobře věděl, že u nás ve školce jsou šikovné děti, které si moc hezky hrají a nadělil nám spoustu krásných hraček. (lego, statek, kočárky, miminka, autíčka, míče....)

Vidět rozzářené oči dětí, je ten nejkrásnější dárek.

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek Vánoce už klepou na dveře u Berušek